Slide

Arnhemse Opstellers

Onder de naam 'Arnhemse Opstellers' geef ik een zaterdagochtend per maand familieopstellingen. Dit doe ik samen met mijn collega Elcke.

Een familieopstelling brengt op zichtbare en voelbare wijze familiepatronen aan het licht. Het maakt je bewust van wat er onder de oppervlakte speelt. De meeste (ook minder gezonde) dynamieken zitten vaak al generaties lang in de familie. Vaak zijn we ons daar niet eens bewust van, ook omdat we het als ‘normaal’ ervaren.

Personen of thema’s die spelen in jouw leven worden ‘gerepresenteerd’ door andere deelnemers, de zgn. representanten, in de ruimte. (Je hoeft dus niet met je familie te komen)

Zo wordt duidelijk, zichtbaar en voelbaar wat er speelt in het familiesysteem. Dus ook wat jou belemmert vrij in het leven te staan. Wij begeleiden je om op een dieper niveau (op ‘zielsniveau’) te kijken of het weer kan gaan stromen. En dat helpt je om een stap verder te komen in jouw proces, in jouw eigen ontwikkeling.

Wil je eens ervaren wat een familieopstelling te bieden heeft, maar wil je zelf (nog) geen vraag inbrengen? Dat kan altijd. Je komt dan als representant maar je bent niet verplicht om deel te nemen in een opstelling.

Wil je niet in een groep? Ook een individuele sessie bij mij is mogelijk.

Agenda

! Interessant voor vrouwen: Op zondag 13 oktober opstellen van de vrouwenlijn (hele dag)

24 augustus  Familieopstellingen

21 september  Familieopstellingen

19 oktober  Familieopstellingen

Inschrijven of meer informatie:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tel. 06 – 55 134 932

Related Articles